PSV geraakt niet voorbij Roda JC

Manuel Gonzalez

PSV heeft vanmiddag niet kunnen winnen bij Roda JC. De Eindhovenaren bleven steken op een scoreloos gelijkspel.

Roda JC met De Fauw, Hempte en Delorge in de ploeg wist PSV goed af te houden. Negen minuten voor het einde kwam ook Stein Huysegems nog invallen. Maar doelpunten vielen er niet in Kerkrade waardoor PSV zijn eerste puntenverlies van het seizoen lijdt.

AZ, zonder Belgen, haalde het nipt met 0-1 bij NEC, waar Chatelle en Vleminckx aan de aftrap stonden. Jonathas scoorde in de 38ste minuut de enige goal van de wedstrijd. Chatelle werd na 71 minuten vervangen door Latupeirissa.

FC Utrecht won op zijn beurt in een spannende partij van VVV uit Venlo. Tweemaal Van Wolfswinckel en tweemaal Boymans zorgde na 78 minuten voor een 2-2 stand. Zes minuten voor het einde scoorde Asare, ex-KV Mechelen, de winnende treffer.