Roma onderuit bij Napoli; Lazio leider

Manuel Gonzalez
| 15 reacties

In de Serie A heeft Roma één week na de zege tegen Internazionale niet kunnen bevestigen. De Romeinen verloren met 2-0 bij Napoli.

Hamsik (foto) bracht de thuisclub in de 72ste minuut op een voorsprong. Tien minuten later werkte verdediger Juan de bal in eigen doel: 2-0. Francesco Totti speelde de hele partij bij Roma.

Onze landgenoot Gillet ging met Bari 2-1 onderuit bij Genoa. Luca Toni scoorde de winnende treffer in de toegevoegde tijd. Fiorentina verloor in eigen huis met 1-2 van Palermo, ondanks een doelpunt van Gilardinho, maar zijn aansluitingstreffer in de tweede helft kon niet baten.

Bologna en Sampdoria deelden de punten (1-1) terwijl Lecce het thuis haalde van Catania met het kleinste verschil. Chievo-Cagliari bleef bij 0-0. Mudingayi speelde de volle wedstrijd bij Bologna.

Lazio is voorlopig de nieuwe leider in de Serie A. Het won in Rome met 1-0 van Brescia. Mauri scoorde op slag van rust het winnende doelpunt. Onze landgenoot Cavanda zat de hele wedstrijd op de bank.