Hugo Broos is al meteen uitgebekerd met Zulte Waregem

Manuel Gonzalez
| 11 reacties

Hugo Broos werd deze morgen nog maar pas voorgesteld als nieuwe coach van Zulte Waregem of 's avonds lagen ze al uit de beker van België. De West-Vlamingen verloren bij derdeklasser WS Woluwe. De oefenmeester zat wel nog niet op de bank.

White Star Woluwe klom al na vier minuten op voorsprong via een treffer van Dessear. Amper twee minuten later zorgde een eigen goal van Vandiepenbeeck voor de gelijkmaker. Dat was ook meteen de ruststand.

Zulte Waregem had het moeilijk om zijn wil op te dringen aan de derdeklasser en werd in de 58ste minuut getrakteerd op een koude douche. Miceli zette de 2-1 op het bord.

De eersteklasser deed er nog alles aan om de gelijkmaker te forceren maar de goal bleef uit. Na de slechte resultaten in de competitie en het ontslag van De Roover een zoveelste tegenslag voor Zulte Waregem dit seizoen.