Groep C: Mertens speelt gelijk met PSV, maar blijft leider

| 1 reacties

PSV blijft met tien punten leider in Groep C, maar het begint de hete adem te voelen van Legia Warschau. Hapoel Tel Aviv pakt zijn eerste puntje.

PSV - Hapoel Tel Aviv (3-3)
Dries Mertens
zag zijn ploeg na tien minuten spelen op achterstand komen via Omer Damari. Niet veel later was de score weer in evenwicht dankzij Georginio Wijnaldum. Toch gingen de bezoekers de rust in met de voorsprong.

Na drie minuten in de tweede periode maakte Toto Tamuz zijn tweede doelpunt van de avond. PSV bleef zoeken en vond de 2-3 via Ola ToivonenKevin Strootman kon zelfs nog gelijkmaken nadat Hapoel met tien man verder moest na een tweede gele kaart voor Roei Gordana.

Ondanks het gelijkspel blijft PSV leider in Groep C. Legia Warschau achtervolgt wel tot op een puntje. Hapoel Tel Aviv pakt zijn eerste punt in de groepsfase van de Europa League.

Legia Warschau - Rapid Boekarest (3-1)
In dit duel was het wachten tot de tweede helft voor er doelpunten vielen te noteren. De thuisploeg kwam via Miroslav Radovic op voorsprong. Niet veel later stond het opnieuw gelijk via Filipe Teixeira. Toch trok de thuisploeg het laken naar zich toe met goals van Radovic en Michal Kucharczyk.