Gullegem, Wielsbeke en VG Oostende voor titel

De top-4 in eerste provinciale (West- Vlaanderen) liet geen punten liggen. Gullegem hield de punten thuis tegen Oostnieuwkerke dat zijn titelambities nu wel mag opbergen.

Gullegem (1e) maakte tegen Oostnieuwkerke (5e) het verschil in de eerste helft. Bij de rust stond het 2-0 voor via doelpunten van Delrue en Arys. Demets kon voor Oostnieuwkerke nog milderen, maar een punt pakken lukte niet meer. Daardoor mag Oostnieuwkerke een kruis maken over de titel.

Voor die titel komen nog 4 ploegen in aanmerking. Gullegem blijft leider met 4 punten voorsprong op Wielsbeke en VG Oostende (allebei 2e). Beide ploegen lieten geen punten liggen tegen respectievelijk Oostduinkerke (15e) en Damme (7e).

Ook Boezinge (4e) kan nog in aanmerking komen voor de titel. Vermeeren lukte tegen Varsenare (15e) een hattrick en houdt zo zijn ploeg in de titelrace. Al volgt Boezinge wel al op 8 punten van de leider.

Ploeg van de week
Gullegem

Spelers van de week
Vermeeren (Boezinge) en Techel (Wervik) die beiden met een hattrick voor de overwinning zorgden.