Deschacht bezorgt Deinze de overwinning

Sander De Graeve
| 2 reacties

KMSK Deinze heeft de start in Derde klasse A niet gemist. Het won met 1-2 op bezoek bij Bornem. Xavier Deschacht besliste de wedstrijd in de slotfase.

Deinze kwam rond het half uur op een 1-0 achterstand na een doelpunt van Verhoeven. Bornem kon de voorsprong vasthouden tot aan de rust. Michel knalde voor Dienze wel nog op de lat. Na de koffie gingen de Oost-Vlamingen op en over Bornem.

Op het uur maakte Mattis Persoons de gelijkmaker. Invaller Xavier Deschacht stond amper drie minuten op het terrein toen hij de winning goal lukte. Deinze begint na de overwinning in de beker tegen Racing Wetteren ook goed aan het seizoen in de competitie.

In Derde A zijn intussen nog twee wedstrijden afgelopen. Izegem speelde 1-1 gelijk op bezoek bij Olsa Brakel. Oudenaarde ging met 2-0 de boot in bij Ath.