Groep H: Liberec pakt tweede ticket

In groep H moest nog beslist worden wie samen met Sevilla mee mocht naar de volgende ronde. Uiteindelijk werd dat Slovan Liberec, dat met 1-2 won op verplaatsing bij het reeds uitgeschakelde Estoril.

Slovan Liberec had zijn lot niet meer in eigen handen, maar moest vol aan de bak tegen Estoril om nog kans te maken op een ticket voor de volgende ronde. De Tsjechen deden wat ze moesten doen. Na 18 minuten bracht Sural op een hoekschop zijn ploeg op voorsprong. Twintig minuten voor het einde tekende Rabusic voor de bevrijdende tweede treffer, maar toch werd het in de slotfase nog even spannend. Sebá zorgde in de 82e minuut nog voor de aansluitingstreffer. Verder kwam Estoril echter niet meer.

Sevilla pakt groepswinst

Sevilla was al zeker van kwalificatie, maar speelde nog voor de groepswinst. Ook Freiburg maakte nog aanspraak op de volgende ronde. Op het einde van de eerste helft zorgde Iborra tegen de gang van het spel in voor de bezoekende voorsprong.

Freiburg kwam in de tweede helft een aantal keer dicht bij de gelijkmaker, met onder meer een wegens handspel afgekeurd doelpunt van Höfler. De wedstrijd lag nadien even stil na een blessure van een grensrechter. In de zeven minuten blessuretijd die daardoor aan de match werden toegevoegd bezorgde Rusescu, ingevallen voor Bacca, de Spanjaarden zekerheid over de groepswinst.