Villareal-Celta gestaakt na traangasbom op het veld

Jordy Ferket

De wedstrijd tussen Villarreal en Celta De Vigo is op enkele minuten van het einde gestaakt. Bij een 0-1-stand voor de bezoekers gooiden enkele hooligans een rookbom met traangas op het veld richting Celta-doelman Yoel. Daarop werd de match terecht stopgezet.

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd viel het enige doelpunt in Villarreal-Celta De Vigo. Een kopbal van Celta-speler Fabian Orellana ging in doel. De bezoekers kwamen zo 0-1 voor en dat was niet naar de zin van enkele Villarreal-hooligans.

Enkele minuten voor het einde van de partij gooiden zij een rookbom met traangas richting Yoel, de doelman van Celta De Vigo. Daarop werd de match onmiddellijk gestaakt.

De wedstrijd werd uiteindelijk nog hervat en Celta wist nog een tweede keer te scoren. Nolito, een voormalig ploegmaat van Witsel bij Benfica, zette de 0-2 op het scorebord. De wedstrijd eindigde dus op 0-2. We zijn benieuwd welke gevolgen dit voorval kan hebben voor Villarreal