Duur puntenverlies voor Galatasaray

Caroline Tonnelier

Galatasaray is er niet in geslaagd de tweede plaats terug over te nemen van Besiktas. Op het veld van Antalyaspor kwam de ploeg van Mancini niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Het had zelfs nog erger kunnen zijn voor Cim Bom, want de gelijkmaker van Ulum Bulut viel pas vijf minuten voor het einde. De wedstrijd was nochtans uitstekend begonnen voor Galatsaray: na vijf minuten opende Burak Yilmaz al de score.

Na iets meer dan een halfuur slikten de bezoekers echter een ongelukkig tegendoelpunt, dat op naam kwam van Gökçek. Net voor de rust werd het zelfs nog erger voor Drogba en co: een own goal van Gülselam zorgde ervoor dat Antalyaspar met een voorsprong naar de kleedkamers kon. Bülut bezorgde Galatasaray dus nog een puntje, maar Cim Bom ziet de achterstand op Fenerbahce opnieuw groeien tot zes punten.