Turkse ploeg Donk vernedert vierde uit de stand

Jordy Ferket

Kasimpasa heeft op eigen veld Sivasspor, de vierde uit de stand, vernederd met 6-2. De ploeg van Ryan Donk en Ryan Babel nadert zo tot op drie punten van Sivasspor.

Kasimpasa-Sivasspor 6-2

De ploeg van ex-Bruggeling Ryan Donk heeft thuis verschroeiend uitgehaald in de Turkse competitie. Scarione, Buyuksal en Babel brachten Kasimpasa op een 3-0-voorsprong voor de rust. Na de pauze deden  Viudez, Torun en Castro de netten nogmaals trillen voor de thuisploeg, maar de vierde uit de stand slaagde er ook in tweemaal te scoren. Hakan Arslan en Chahechouhe maakten de eerredders.

Antalyaspor-Eskisehirspor 0-0

De supporters in Antalya kregen geen doelpunten te zien in de wedstrijd tussen Antalyaspor en Eskisehirspor. De wedstrijd eindigde op een brilscore. De thuisploeg was er heel dicht bij, maar een schot van Yedek spatte uiteen op de paal. De wedstrijd werd vooral gekleurd door de vele fouten. Er werden maar liefst vijf gele kaarten uitgedeeld.

Gençlerbirligi-Konyaspor 2-2

Beide ploegen hebben vanmiddag de punten gedeeld. De bezoekers wist net voor de rust tweemaal te scoren via Hleb en Thorvaldsson. Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. Na de pauze sleepte de thuisploeg nog een punt uit de brand. Stancu bracht zijn ploeg met twee doelpunten naast Konyaspor.