UPDATE: Deurklink scherprechter in duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe

Diederik Geypen
| 1 reacties
UPDATE: Deurklink scherprechter in duel tussen Trabzonspor en  Fenerbahçe

Dat een wedstrijd in de Turkse Süper Lig er hevig aan toe kan gaan hoeft niet te verbazen. Ook tijdens het duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe laaiden de gemoederen hoog op. Uiteindelijk moest de wedstrijd uit veiligheidsoverwegingen gestaakt worden.

Halverwege de eerste helft zette Emmanuel Emenike Fenerbahçe op 0-1 voorsprong. Dit was niet naar de zin van het thuispubliek en dat liet het ook duidelijk blijken. Doelman Volkan Demirel kreeg zowaar een deurklink naar het hoofd geslingerd. Er werd ook met vuurwerk en stenen gegooid.

De wedstrijd werd stilgelegd door de scheidsrechter, maar na de hervatting escaleerde de situatie verder. Omwille van het oponthoud werden er tien minuten toegevoegd aan de eerste helft, maar uiteindelijk besliste de arbiter na 54 minuten om het duel definitief te staken.

Fenerbahce verstevigt hoogstwaarschijnlijk zijn leidersplaats na deze stilgelegde wedstrijd. In principe zal een 0-3 zege toegekend worden aan De Gele Kanaries. Daardoor zou de voorsprong op Galatasaray vergroten naar zes punten.