Donk en co vernederen Galatasaray

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Het gaat van kwaad naar erger met Galatasaray. De ploeg uit Istanbul is al een tijdje op de sukkel ging vandaag met zware 0-4 cijfers onderuit tegen het Kasimpasa van Ryan Donk. De mannen van Mancini konden wel een vroege rode kaart inroepen als excuus.

Hakan Balta werd al na zeven minuten uitgesloten, waarop Scarione de penalty die volgde omzette. In de tweede helft maakte Kasimpasa het karwei helemaal af. Viudez, opnieuw Scarione en Ayhan zorgden voor een zware 0-4 pandoering.

Galatasaray blijft na deze nederlaag sowieso derde, maar kan mogelijk Besiktas verder zien uitlopen. Dat heeft momenteel als nummer twee één punt voorsprong. Morgen neemt Besiktas het in de topper op tegen koploper Fenerbahce.