Witsel en Lombaerts blijven winnen

Caroline Tonnelier

Zenit Sint-Petersburg blijft ongenaakbaar onder Villas-Boas. Ook rode lantaarn Anzhi, de voorbije weken goed op dreef, kon de zegereeks van de koploper niet onderbreken. Het werd 1-2 voor Zenit.

Witsel en Lombaerts speelden de volledige wedstrijd voor Zenit. De middenvelder eiste al snel een hoofdrol op, toen hij in de negende minuut Rondón op weg zette naar het openingsdoelpunt. Anzhi etaleerde echter zijn goede vorm en kwam nog in de eerste helft op gelijke hoogte.

De bezoekers trokken uiteindelijk toch nog het laken naar zich toe. Na de pauze was het Danny die op aangeven van Rondón de 1-2 eindstand vastlegde. Zenit wipt zo opnieuw over Lokomotiv naar de eerste stek in de Russische Premier League.