Eendracht Aalst pakt negen op negen

Caroline Tonnelier
| 10 reacties

Eendracht Aalst heeft zijn start in de tweede klasse niet gemist. De Oost-Vlamingen pakten negen op negen na winst bij Woluwe-Zaventem.

In een inhaalwedstrijd van de eerste speeldag haalde Eendracht het met 2-3. Na iets meer dan een halfuur hadden de bezoekers al een 0-2 voorsprong uitgebouwd dankzij twee doelpunten van Shkodra.

In de 82e minuut maakte Vansimpsen het met de derde Aalsterse treffer helemaal af. Althans, zo leek het, want de thuisploeg kwam toch nog terug tot 2-3. Twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd maakte Dheur er 1-3 van en in blessuretijd zorgde Dessaer zelfs nog voor de aansluitingstreffer.