De Laet en co houden Arsenal in bedwang

Caroline Tonnelier
| 7 reacties

Arsenal kan dit seizoen nog niet echt overtuigen. Ook tegen Leicester liep het niet echt voor The Gunners. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op een 1-1 gelijkspel.

Bij Leicester stond Ritchie De Laet in de basis, Wasilewski startte op de bank. Het waren de bezoekers die na goed 19 minuten voetballen op voorsprong kwamen. Alexis Sanchez zorgde voor de 0-1. Erg lang kon Arsenal echter niet genieten van de voorsprong. Amper twee minuten later hingen de bordjes immers alweer in evenwicht. Ulloa kopte de gelijkmaker tegen de netten en dat bleek voldoende voor een punt.

Arsenal start zo met een vijf op negen en vooral de aanvallende linie kon alweer niet overtuigen. Promovendus Leicester pakt na deze puntendeling zijn tweede puntje van het seizoen.