Overzicht Proximus League: Geen winnaar in klassieker, Eupen mee aan de leiding

Manuel Gonzalez
| 126 reacties

In de Proximus League werden woensdagavond acht wedstrijden afgewerkt. Eupen deed met winst in de topper tegen Eendracht Aalst een uitstekende zaak. Bergen pakte zijn eerste zege van het seizoen, iets waar Antwerp nog steeds niet in slaagde.

Eupen 3-1 Eendracht Aalst

In Eupen werd de topper tegen Eendracht Aalst afgewerkt. De thuisploeg trok aan het langste eind en komt zo mee aan de leiding. Taulemesse opende al na elf minuten de score. Na de pauze verdubbelde Lallemand de voorsprong, maar Eendracht Aalst milderde meteen via Daniel Oliveira. In blessuretijd nam Lievens alle twijfel weg. Met een own-goal legde hij de 3-1 eindstand vast. OHL, Eupen en Eendracht Aalst hebben nu elk twaalf punten uit vijf wedstrijden.

KVW Zaventem 1 - 4 Dessel Sport

De thuisploeg startte het seizoen uitstekend met acht op twaalf en zette die trend ook in de eerste helft door. Zaventem had de partij voor de koffie eigenlijk kunnen doodmaken, maar liep toch in de val. Dessel Sport pakt op die manier de eerste puntjes van het seizoen.

Heist 0 - 2 Bergen

Bergen heeft eindelijk zijn eerste zege van het seizoen beet. Het won met 0-2 op het veld van Heist, dat na deze nederlaag hekkensluiter is. Gnohéré en Loemba zorgden voor de bezoekende doelpunten.

Antwerp 0 - 0 RC Mechelen

Voor Antwerp blijft het wachten op de eerste overwinning. Die kwam er ook niet in de partij tegen die andere traditieclub, RC Mechelen. De talrijk opgekomen bezoekers konden genieten van een spannende wedstrijd, maar een winnaar kwam er dus niet uit de strijd.