Overzicht 2e klasse: spektakel in Leuven

Caroline Tonnelier
| 10 reacties

OH Leuven blijft ook na de zesde speeldag aan de leiding in de tweede klasse. Het won met 4-2 van WS Bruxelles. Ook Virton en Seraing United wonnen hun wedstrijd.

OH Leuven 4-2 WS Bruxelles

Het werd een echte spektakelwedstrijd in Leuven. De bezoekers uit Brussel kwamen nog op voorsprong via Diop, maar Cerigioni zorgde al snel voor de gelijkmaker. Aan de pauze leek de wedstrijd gespeeld. Brouckaert en Vandenbroeck lieten de netten trillen, goed voor een 3-1 ruststand. In de 54e minuut bracht Fabris de spanning toch terug in de wedstrijd, maar in de slotfase zorgde Yagan voor de geruststelling.

Bergen 3-0 Roeselare

Bergen heeft zijn tweede zege van het seizoen te pakken. De Henegouwers kenden weinig moeite met Roeselare. Na goed een halfuur kreeg Embrechts rood en ging de bal op de stip. Gnohéré miste niet. Met een man meer maakte Bergen in het begin van de tweede helft het verschil. Kéré en Gnohéré zorgden voor de 3-0 cijfers. Roeselare kwam nog met negen te staan na rood voor De Rechter, maar aan de score veranderde niets meer.