Crystal Palace gaat met de winst aan de haal bij Everton

Diederik Geypen

Everton heeft de punten niet kunnen thuishouden tegen Crystal Palace. Hoewel Rode Duivel Romelu Lukaku vroeg scoorde, namen de bezoekers al snel het heft in handen.

De wedstrijd was nog maar 9 minuten ver toen Lukaku zijn derde van het seizoen tegen de touwen joeg. In zijn gekende stijl wurmde Big Rom zich door de centrale as om dan proper in de linker onderhoek te besluiten. (zie video) De bezoekers uit Londen klommen op het half uur echter weer op gelijke hoogte. Jedinak liet een toegekende strafschop niet onbenut.

Na de pauze stoomde Crystal Palace gewoon door. Campbell en Bolasie diepten de score uit tot 1-3. In minuut 83 volgde toch nog spanning. Ook the Toffees kregen een penalty en Baines trapte de 2-3 aansluitingstreffer binnen. Die kwam echter te laat om nog aanspraak te maken op een punt.