PSV straft blunders Cambuur genadeloos af

PSV heeft zondag komaf gemaakt met de leidersambities van het verrassende SC Cambuur. De Eindhovenaren wonnen met 4- 0. Cambuur ging vooral in de verdediging een paar keer in de fout en dat werd afgestraft.

Cambuur had nog gene match verloren en had na vijf minuten via De Ridder al een goeie kans. Na twintig minuten was het echter PSV dat aan het feest was. Lucas Bijker pakte geel en uit de daaropvolgende vrije trap scoorde De Jong met het hoofd. Nog voor rust was het aan doelman Nienhuis om zich volledig te verkijken op een voorzet van Jetro Willems die pardoes in doel dwarrelde.

En enkele minuten later ging Bijker opnieuw in de fout op De Jong en kreeg hij zijn tweede geel. Bruma en Maher maakten er nog zware cijfers van.