OHL laat de zege nog uit handen glippen

Diederik Geypen
| 3 reacties

Na de periodewinst van twee weken geleden liep OH Leuven vorig weekend tegen een pijnlijke 3-1 nederlaag aan bij Lommel United. Aan Den Dreef moest vrijdagavond het een en ander dus rechtgezet worden.

Met de komst van nummer 4 in de stand, Virton, bleek dat allesbehalve een makkelijke opdracht. De Waalse opponent volgde immers op amper één puntje van de Leuvenaars.

Bij de rust hielden beide partijen elkaar in evenwicht en ook na de koffie leek de wedstrijd op een scoreloos gelijkspel af te stevenen. Zes minuten voor tijd viel er dan toch een doelpuntje. Azevedo krulde een vrijschop rechtstreeks binnen en leek de periodekampioen de zege te bezorgden. Dat was buiten Ngadrira gerekend die er in de slotminuten nog 1-1 van maakte.