Knotsgek duel QPR-Liverpool: vier goals in laatste acht minuten

Liverpool heeft kunnen winnen op het veld van QPR, maar dat verliep niet van een leien dakje. Tot minuut 87 stond Liverpool 0-1 voor, maar dan werd het helemaal gek: 1-1, 1-2, 2-2 en 2-3 in acht minuten tijd.

QPR stak er in de eerste helft met kop en schouders bovenuit, maar vergat te scoren. Austin had twee goede kansen, maar een schot over doel en een redding van Mignolet hielden de brilscore op het bord. En Mignolet hield zijn team ook na de rust recht. Met een knappe redding op een poging van Sandro doet hij de kritiek die er op hem was, verstommen.

Aan de overkant liet Balotelli een unieke kans liggen in de rebound na een schot van Lallana. Het was een own goal van Dunne dat Liverpool uiteindelijk op voorsprong bracht. Het leek de enige goal van de partij te gaan worden, maar dan brak de heksenketel los. In de 87ste minuut maakte Eduardo Vargas zijn eerste Engelse goal.

Own goal beslist

Coutinho maakte er in de 90ste minuut 1-2 van met een schot in het dak van het doel, maar in de toegevoegde tijd sloeg Vargas terug toe: 2-2. Een gelijkspel leek weer in de maak, maar in de 95ste minuut werkte Steven Caulker ongelukkig de bal in eigen doel.