Fellaini helpt United aan een puntje

Caroline Tonnelier
| 17 reacties

Manchester United kwam maandagavond op het veld van West Bromwich Albion niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Fellaini had een belangrijk aandeel in het punt: hij zorgde voor de 1-1.

Bij United stond Adnan Januzaj voor het eerst dit seizoen in de basis in de Premier League. Hij hield Falcao op de bank, die volgens Van Gaal nog te veel last had van een jetlag. Bij de bezoekers stond Pocognoli aan de aftrap. Hij zag zijn ploegmaat Sessegnon al na acht minuten de score openen.

Wissel Fellaini

Van Gaal greep aan de rust in en bracht Marouane Fellaini in. West Bromwich Albion stak nog de draak met onze landgenoot, maar die legde de thuisploeg snel het zwijgen op met een heerlijke treffer. Goed voor de 1-1 en zijn eerste doelpunt voor United in de Premier League. United speelde veel beter dan in de eerste helft, maar kwam toch opnieuw achter. Met zijn zesde treffer van het seizoen zorgde Berahino voor de 2-1.

De vertegenwoordigers van de Lage Landen redden echter de meubelen voor United. Robin van Persie trof nog de paal, maar Daley Blind liet kort voor het einde wel de netten trillen.