Groep F: Barcelona spaart Ajax, PSG ziet af

Geen verrassingen in groep F. De twee favorieten wonnen hun wedstrijd, al ging dat voor Barcelona al wat vlotter dan voor PSG.

Barcelona 3-1 Ajax

Barcelona moest tegen Ajax het gaspedaal niet indrukken om de drie punten thuis te houden. Na heerlijk samenspel kon man in vorm Neymar de score openen. Ook Messi kon natuurlijk niet achterblijven en maakte er in de 24e minuut 2-0 van. Ajax kon daar weinig tegenover zetten, maar slaagde er in de tweede helft toch in de aansluitingstreffer te scoren. Kort voor het einde maakte El Ghazi het nog even spannend, maar in blessuretijd zette Sandro Ramírez de puntjes op de i: 3-1 voor Barça.

APOEL 0-1 PSG

De enige wedstrijd van deze Champions League-avond waar weinig te beleven viel vanavond, was die tussen APOEL en PSG. Pardo en co leken op weg naar een knap gelijkspel, maar in de slotminuut kon Cavani toch nog de drie punten aan de Fransen bezorgen.