Galatasaray geen partij voor Borussia

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

In de Bundesliga presteert Borussia Dortmund dramatisch, maar daar is in de Champions League niets van te merken. Galatasaray werd probleemloos opzijgezet.

De ploeg van Klopp blijft het uitstekend doen in Europa. Na verdiende en overtuigende prestaties tegen Arsenal en Anderlecht moest ook Galatasaray eraan geloven. Aan de rust stond de 0-3 al op het bord. Marco Reus, terug uit blessure, was meteen de grote man bij de Duitsers.

Al na minder dan zes minuten zette hij Aubameyang op weg naar de 0-1. De Gabonees scoorde in de 18e minuut al de 0-2 en de wedstrijd leek dan ook al vroeg beslist. Nog voor de pauze kwam de derde treffer er voor de bezoekers. Dit keer was het Reus die de netten deed trillen. In het slotkwartier werd het ook nog 0-4. Die eindstand werd op het bord gezet door Ramos.