Groep C: Witsel en Lombaerts verliezen in Duitsland

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Bayer Leverkusen behaalde vanavond een relatief eenvoudige zege tegen Zenit Sint-Petersburg. Het wordt zo de nieuwe leider in groep C, want Monaco kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Benfica.

Bayer Leverkusen 2-0 Zenit Sint-Petersburg

Met een overwinning van Bayer Leverkusen tegen Zenit pakten de Duitse ploegen een vier op vier op deze derde speeldag in de Champions League. Slachtoffer van dienst waren Witsel, Lombaerts en co. Na de pauze maakte Bayer binnen de vijf minuten het verschil. Na 58 minuten opende Donati de score en vijf minuten later won Papadopoulos een kopbalduel van Lombaerts, goed voor de 2-0. Ook na de uitsluiting van Wendell slaagde Zenit er niet in nog iets terug te doen.

Monaco 0-0 Benfica

Geen doelpunten in Monaco, waar Dirar mocht starten en Ferreira-Carrasco inviel. De Portugezen, die de wedstrijd met tien eindigden na de uitsluiting van Lopez, pakten zo hun eerste puntje in deze Champions League.