UPDATE: Sparta Praag wint incidentrijk burenduel

Manuel Gonzalez

Het lijkt stilaan dagelijkse kost. Ook in de Europa League werd een wedstrijd gestaakt wegens incidenten met de supporters.

Kort voor de rust werd het duel tussen Bratislava en Sparta Praag stilgelegd. Incidenten in de tribune en de bestorming van het veld door Tsjechische supporters vormden de aanleiding voor de beslissing van de scheidsrechter. Op het moment van de rellen stond het nog steeds 0-0. De match werd na zo'n 37 minuten oponthoud hervat.

Na de pauze kon Sparta Praag het verschil maken. De bezoekers scoorden nog drie keer. Op die manier wonnen ze het eerste duel tegen Slovan Bratislava sinds de splitsing van Tsjechoslovakije in 1993. Dat de wedstrijd nog een staartje zal krijgen, mag duidelijk zijn.