Batshuayi scoort, maar verliest

Caroline Tonnelier

Michy Batshuayi mocht eindelijk eens starten bij Marseille. Hij kon echter niet vermijden dat zijn team de boot inging.

Rennes haalde in de Franse Coupe de la Ligue een nipte zege. Batshuayi speelde een uitstekende eerste helft en zag die bekroond met een doelpunt. Hij miste echter ook een paar mogelijkheden en dat zou zijn team zuur opbreken. Konradsen stelde na de rust gelijk en in blessuretijd besliste Hosiner de match.

In de andere match van woensdagavond haalde Metz het na penalty's van Nice. De bezoekers maakten zich onnodig moe, want na een dik kwartier hadden ze al een 0-3 voorsprong uitgebouwd. Nice vocht immers terug en na 90 minuten stond het 3-3. Aan die stand veranderde niets meer in de verlengingen, maar de penaltyreeks vormde een anticlimax voor de thuispoeg na de knappe comeback.