Tien cent wordt 4000 euro door prachtige voorspellingen!

Het gesternte lijkt de Unibet-spelers dit seizoen wel bijzonder goed gezind. Ook dit weekend was het weer koekenbak voor iemand. Een Duitser slaagde er - met heel veel geluk weliswaar - in om 4000 euro binnen te lepelen met een inzet van nauwelijks tien cent. Erg sterk!

Hoe de Duitser dat voor elkaar kreeg? Met een unieke combinatiebet, op drie wedstrijden uit de Engelse Championship. De man voorspelde voor ieder duel dat het team dat met de rust voor zou staan, uiteindelijk alsnog zou verliezen.

En zo geschiedde. Derby County kwam op slag van rust op voorsprong tegen Wigan Athletic, om na 90 minuten alsnog een 2-1 achterstand op het bord te zien staan. Leeds United had een soortgelijke ervaring tegen Wolverhampton Wanderers, terwijl Nottingham Forest een 1-0 voorsprong bij rust zelfs zag omslaan in een 1-3 verlies tegen Blackburn Rovers.

Durft u dit weekend ook eens een soortgelijke gok op te zetten op wat wedstrijden in de Jupiler Pro League, om de passie van het spel? Waag gerust je kans. U krijgt bij ons 60 euro gratis bonus als u via ons inschrijft.