Bruno en co zetten groepswinst kracht bij

Manuel Gonzalez

Red Bull Salzburg is autoritair leider in de Oostenrijkse competitie, maar ook in zijn poule van de Europa League. Ook Celtic slaagde er niet in Bruno en co te kloppen.

Massimo Bruno stond in de basis bij de bezoekers. Al na een kwartier leek de wedstrijd gespeeld. Alan had met doelpunten in de achtste en dertiende minuut zijn ploeg immers op een 0-2 voorsprong gebracht.

Celtic, zonder de geblesseerde Denayer, kwam op het halfuur wel nog terug tot 1-2. De tegentreffer kwam op naam van Johansen. Uiteindelijk besliste Keïta, de vervanger van Bruno, in blessuretijd de match helemaal door er nog 1-3 van te maken.

Celtic toch geplaatst

Ondanks deze thuisnederlaag is Celtic zeker van de kwalificatie. Astra won in de andere wedstrijd immers met het kleinste verschil van Dinamo Zagreb.