OHL laat mooie kans liggen en deelt de punten met The Great Old

Jeroen Evens
| 42 reacties

De twintigste speeldag reeds in de Belgische tweede klasse. Vanavond kon O.H.Leuven zomaar naar de tweede plaats springen, als het won van Antwerp. De thuisploeg moest echter vrede nemen met een gelijkspel: 2-2.

Voorlopig nog geen grote kentering bij de Leuvenaars, nadat trainer Ivan Leko enkele weken geleden werd ontslagen. Na een 1-1 gelijkspel tegen Dessel kon het ook vanavond niet winnen. Tegenstander was de Royal Antwerp Football Club, dat voor vanavond de elfde plaats deelde met White Star Brussels.

De eerste helft werd doelpuntenloos afgefoten, maar daar zou de tweede helft verandering in brengen. Güvenç bracht Antwerp op voorsprong, maar Somé bracht de Leuvenaars terug langszij door de gelijkmaker te scoren.

De bezoekers kwamen een tweede keer op voorsprong dankzij De Roeck, maar konden opnieuw hun voorsprong niet vasthouden. Reynaud zorgde er voor dat OHL alsnog zijn tweede doelpunt scoorde, waardoor beide ploegen naar huis konden gaan met elk een puntje. Vooral teleurstelling bij OH Leuven, dat een goede zaak kon doen vanavond.