De Nederlandse topper: spektakel, Luuk De Jong en natuurlijk... Memphis Depay!

Caroline Tonnelier
| 22 reacties

Wat een spektakel vanavond in Eindhoven. Zeven doelpunten, een hattrick en de beslissing diep in blessuretijd. Feyenoord bleef gefrustreerd achter na een voetbalavond om niet snel te vergeten.

Op een grasmat dit niveau onwaardig was het Elvis Manu die de debatten opende na een heerlijke assist van Clasie. Luuk De Jong stelde halfweg de eerste helft gelijk, maar Feyenoord mocht toch met de voorsprong gaan rusten. Na een nieuwe assist van Clasie zorgde El Ahmadi kort voor de pauze voor de 1-2.

Rond het uur leek Luuk De Jong de wedstrijd in het voordeel van PSV te gaan beslissen. Met twee goals maakte hij er plots 3-2 van. Die tussenstand bleef tot minuut 89 op het bord staan. Kazim-Richards dacht de Rotterdammers toch nog een punt te bezorgen, maar dat was buiten Memphis Depay gerekend. Die kroonde zich met de winning goal in de 93e minuut nog maar eens tot de held van de PSV-fans.