Limburg boven in tweede klasse

In tweede klasse blijft Sint-Truiden ongenaakbaar. De Kanaries haalden het met 2-0 van Tubize en blijven dus comfortabel aan de leiding. Eerste achtervolger is provinciegenoot Lommel United.

Sint-Truiden 2-0 Tubize

Op Stayen kwam de thuisploeg al vroeg op voorsprong. Na acht minuten opende Lazaar de score. Toch bleef het spannend tot de slotfase. Pas in blessuretijd kon de koploper verder afstand nemen via Schoofs.

Roeselare 0-1 Lommel United

Eerste achtervolger Lommel United had ook weinig overschot op bezoek bij Roeselare. Alleen Trossard kon de weg naar de netten vinden. Dat deed hij vanop de strafschopstip.

Antwerp 0-0 Eendracht Aalst

Antwerp kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Eendracht Aalst. Beide teams kregen mogelijkheden om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen, maar slaagden er dus niet in de netten te doen trillen. Antwerp drong vooral in de tweede helft aan, maar doelman Van Den Noortgaete speelde een uitstekende wedstrijd en hield de nul voor zijn ploeg.