Overzicht PL: Lukaku matchwinnaar, eerste PL-goal Wasyl

Caroline Tonnelier

Er vielen deze namiddag weinig verrassingen te noteren in de Premier League. De toppers wonnen vlot hun wedstrijd en enkele Belgen lieten zich opnieuw opmerken.

Liverpool 2-0 West Ham United

Simon Mignolet mocht nog een clean sheet bijschrijven. Hij hield de nul tegen West Ham, terwijl aan de overkant het duo Sturridge-Sterling het verschil maakte. Coutinho was bij beide doelpnten de aangever.

Manchester United 3-1 Leicester City

Ritchie De Laet kon met Leicester City niet stunten op Old Trafford. Wasilewski liet er wel zijn eerste PL-doelpunt noteren, maar dat mocht niet baten. Aan de rust was de match al gespeeld na doelpunten van Van Persie, Falcao en Morgan. Januzaj mocht nog een starten van Van Gaal, Fellaini bleef de hele match op de bank.

Crystal Palace 0-1 Everton

Romelu Lukaku was de matchwinnaar bij Everton. Hij opende al na twee minuten de score en dat doelpunt was voldoende voor een deugddoende zege voor The Toffees. Het bleef bij die ene treffer.

West Bromwich Albion 0-3 Tottenham Hotspurs

Ook The Spurs gingen met drie punten aan de haal. Op het veld van West Brom werd het 0-3. Dembélé en Vertonghen mochten starten en de middenvelder leverde een assist af voor de 0-2 van Kane.

Eriksen had eerder al de score geopend en Kane maakte het vanop de stip na de pauze helemaal af. Chadli viel nog in bij de bezoekers. Pocognoli bleef de hele match op de bank.