Real ook zonder Ronaldo goed bij schot

Caroline Tonnelier

Real Madrid moest het tegen Real Sociedad zien te rooien zonder Cristiano Ronaldo. Zijn ploegmaats toonden zich echter trefzeker en mochten een ruime zege vieren.

De wedstrijd begon nochtans bijzonder slecht voor de thuisploeg. De Real-fans zaten nog niet goed neer in hun stoeltjes toen de bezoekers al de score openden. Het was Elustondo die voor de verrassende 0-1 zorgde.

Real stelde echter al snel orde op zaken. In de derde minuut was de gelijkmaker al een feit. James Rodriguez was de doelpuntenmaker. Nog voor de rust stond de Koninklijke op voorsprong via Sergio Ramos.

Na de pauze liep de koploper verder uit. Benzema vond twee keer de weg naar de netten. De 4-1 was een echte beauty en wilden we u niet onthouden.