Benteke en co geen partij voor Arsenal

Caroline Tonnelier
| 2 reacties

Arsenal is op dreef in de Premier League. Ook de blessure van sterspeler Alexis Sanchez kon The Gunners neit afstoppen tegen Aston Villa.

De laatste nederlaag van Arsenal dateert van 1 januari tegen Southampton. Sindsdien legden de mannen van Arsène Wenger een foutloos parcours af. Aston Villa daarentegen is al maanden op de sukkel. De laatste zege van Villa in de Premier League dateert al van 7 december.

De zege van de thuisploeg was dan ook niet meer dan logisch. In de eerste helft kon Aston Villa de schade beperken tot één doelpunt. Na acht minuten was het Giroud die de score opende.

Zesde doelpunt in negen matchen voor Cazorla

In de tweede helft telde Arsenal de bezoekers helemaal uit. Özil bewees dat hij helemaal terug is en Walcott volgde zijn voorbeeld. Daarna pikte Cazorla vanop de stip ook nog zijn doelpuntje mee, goed voor de zware 4-0 cijfers. Voor de Spanjaard was het al zijn zesde goal in negen matchen.

Tussendoor kon Benteke zich een paar keer tonen, maar scoren blijft o zo moeilijk voor Aston Villa. Daar had Arsenal vanmiddag geen moeite mee: in blessuretijd vervolledigde Bellerin de forfaitscore.