Villarreal verkoopt zijn vel erg duur

Caroline Tonnelier
| 5 reacties

Villarreal was vandaag dicht bij een stunt in Camp Nou. Uiteindelijk was het echter toch Barcelona dat aan het langste eind trok.

Villarreal kwam twee keer op voorsprong in de Catalaanse hoofdstad. In de eerste helft bracht Cheryshev met wat geluk en tegen de gang van het spel in de bezoekers op voorsprong. Net voor de pauze bracht Neymar de thuisploeg echter langszij.

Drie goals in vijf minuten

In de tweede helft zag het publiek drie treffers binnen de vijf minuten. Vietto liet Villarreal even dromen, maar de bezoekers werden al snel weer met de voetjes op de grond gezet.

Nog geen vijf minuten later stond het immers al 3-2 voor Barcelona. Daar zorgden Rafinha en Messi voor. Villarreal scoorde nog een derde keer, maar dat doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.