OHL raakt niet voorbij Bergen

Caroline Tonnelier

OHL is er niet in geslaagd om de drie punten te pakken tegen Bergen. De ploeg van Matthijssen bleef steken op een scoreloos gelijkspel.

Het noodlijdende Bergen speelde een degelijke wedstrijd aan Den Dreef. De eerste goede kans was voor Rossini, maar zijn kopbal ging er niet in. Gesteund door zijn supporters deed Bergen goed mee in de eerste helft, maar al bij al viel er weinig te beleven voor de pauze.

Na de rust zagen we een betere partij. Cerigioni kwam het dichtst bij een treffer, maar van dichtbij knalde hij op de lat. In de reactie was er bijna de 0-1 van Ferber, maar zijn afwerking was net niet goed genoeg.

OH Leuven kwam nog met tien man te staan na de uitsluiting van invaller Kostovski. Toch waren er nog een aantal goede uitbraken van de thuisploeg, maar het bleef bij 0-0.