Datum: 22/03/2015 17:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 30
Courtois mag de Goden en Rémy danken

Niemand is onfeilbaar, ook Thibaut Courtois. Onze nationale doelman maakte een foutje tegen Hull City, maar het koste de leider uiteindelijk geen punten. Hazard scoorde in de 2-3 eindoverwinning.

Hull - Chelsea 2-3

Chelsea staat terug zes punten voor in de stand in de Premier League en zet dus een nieuwe stap richting titel in Engeland. Toch was het even bibberen, al was er lange tijd niets aan de hand.

Via Eden Hazard en Diego Costa - zij etaleerden weer hun vorm - was het na tien minuten al 0-2. Appeltje eitje, zou je dan denken? Rond het halfuur stond het alweer 2-2, na twee doelpunten op evenveel minuten. Iedereen van slag, ook Courtois - die bij een van de tegendoelpunten zwaar in de fout ging.

Gelukkig was er op een kwartier voor tijd nog Rémy, die op aangeven van Willian alsnog de 2-3 tegen de touwen drukte en zo Courtois & Chelsea behoedde van puntenverlies.

QPR - Everton 1-2

Ook Romelu Lukaku had reden tot juichen, want zijn Everton wist te winnen op bezoek bij Queen Park Rangers. De Rode Duivel zelf scoorde niet en werd halfweg de tweede helft vervangen.

Coleman en Lennon zorgden voor de doelpunten van Everton, Vargas deed tussendoor even QPR op hoop leven. Zij blijven onderin hangen, Everton kan weer wat prettiger ademhalen.