Voorbereiding PO3: Lierse verliest van tweedeklasser, winst Cercle

Lierse is volop bezig met de voorbereiding voor play-off drie. Dat doen ze met een stage in Nederland en een aantal oefenwedstrijden. Natuurlijk stoomt tegenstander Cercle zich klaar voor play-off drie. De West-Vlamingen konden wel winnen.

Lierse 0-2 Bochum

Woensdag werd al verloren van Vitesse, nu stond een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Bochum op het programma. De Duitse tweedeklasser was te sterk voor Lierse en won verdiend met 0-2.

Beide doelpunten werden gemaakt door de Fin Forsell. Bochum kwam al na drie minuten op voorsprong en aan de rust was de wedstrijd helemaal gespeeld.

De opstelling van Lierse: Bajkovic (46' Brondeel), Traore (46' Ngawa), Capdevila, Benson (72' Masika), Kasmi (40' Sabaouni), Hassan (60' Bruylandts), Mojsov, Tahiri (63' Wils), Velikonja (60' Keita), Diomande (82' Ntambwe), Hafez (63' Yakubu)

Antwerp 3-4 Cercle Brugge

Cercle Brugge nam het op tegen een tweedeklasser uit eigen land. Antwerp verkocht zijn vel erg duur, maar de Vereniging haalde het uiteindelijk met 3-4. D'Haene, Kabananga, Bourdin en Buyl waren de doelpuntenmakers bij groen-zwart.

Voor Antwerp waren Stallone, Owusu en Guvenc de doelpuntenmakers van dienst. De wedstrijd vond plaats achter gesloten deuren.