Nederland neemt voor de tweede keer wraak voor het WK 2010, Italië - Engeland eindigt in gelijkspel

Lander Marin
| 6 reacties

Niet alleen de Rode Duivels moesten vanavond aan de bak. Er werden verschillende vriendschappelijke interlands afgewerkt waaronder Nederland - Spanje en Italië - Engeland.

Nederland 2 – 0 Spanje

Nederland was gebrand op een betere prestatie na het gelijkspel tegen Turkije. Tegen Spanje begonnen ze wervelend. Al na vijftien minuten stond het 2-0 via de Vrij en Klaassen. Hierna werd er niet meer gescoord. Met deze overwinning heeft Guus Hiddink weer iets meer ademruimte.

Italië 1 – 1 Engeland

Na een halfuur maakt Pellè een einde aan zijn periode van droogte en bracht de spits de Italianen op voorsprong. Voor Engeland, met groentje Kane in de basis, duurde het tot de 79ste minuut voor ze een antwoord hadden. Townsend bracht de Engelsen op aangeven van Mason langszij.