Nummer 400 voor Messi, zegereeks Valencia gestopt

Valencia heeft het Barcelona niet echt makkelijk gemaakt, maar de Catalanen pakten toch de zege (2-0). Lionel Messi maakte in de toegevoegde tijd zijn 400ste goal voor Barcelona.

Barcelona maakte dus een eind aan de zegereeks van Valencia. In de eerste minuut stonden de bezoekers wel al in het krijt na een goeie actie van Messi en dito voorzet die afgewerkt werd door Luis Suarez.

Barcelona leek dus goed gelanceerd, maar Valencia herpakte zich onmiddellijk en kreeg zelfs een penalty na een lichte overtreding van Piqué op Rodrigo. Parejo geraakte echter niet voorbij Claudio Bravo. Alacer schrikte de thuisploeg nog eens op met een schot op de paal.

Weer een mijlpaal

Na die sterke eerste helft zakte Valencia echter weg. Neymar en Messi konden echter niet profiteren. In de laatste seconde van de partij vond Messi dan toch nog een gaatje na een mislukte stifter die hij toch nog kon binnenwerken, zijn 400ste treffer ooit voor Barcelona