Chadli helpt Tottenham aan zege op het veld van Newcastle

bart ver elst
| 1 reacties

Tottenham heeft een prima zaak gedaan in de strijd om de vijfde plaats. Het team van Pochettino won met 1-3 bij Newcastle en springt zo over Southampton naar een gedeelde vijfde plaats met Liverpool. Nacer Chadli was wederom belangrijk voor Tottenham.

Bij de bezoekers was er een basisplek voorzien voor Jan Vertonghen en Nacer Chadli. Moussa Dembélé moest tevreden zijn met een plekje op de bank. Het was ook Rode Duivel Chadli die de bezoekers op voorsprong bracht in St. James Park, met een droge knal met links.

Na de rust kon Colback de gelijkmaker scoren, maar even later bracht Eriksen de bezoekers opnieuw op voorsprong. De wedstrijd leek op 1-2 af te stevenen, maar Harry Kane zorgde in de blessuretijd voor de 1-3, wat ook de eindstand was.

Jan Vertonghen speelde de hele wedstrijd voor The Spurs. Nacer Chadli werd een kwartier voor het einde vervangen door Moussa Dembélé.