Overzicht Italië: Napoli wint eenvoudig zonder Mertens

bart ver elst

Er werden vandaag 6 wedstrijden afgewerkt in de Serie A. Roma kwam thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Atalanta en Napoli won eenvoudig bij Cagliari.

Cagliari - Napoli  0-3

Geen basisplek bij Napoli voor Dries Mertens. De Rode Duivel werd zelfs ook geen invalbeurt gegund en hij mocht van op de bank toekijken hoe zijn team een eenvoudige 0-3 zege boekte op het veld van Cagliari.

Calléjon bracht de Napolitanen na 24 minuten op voorsprong en net voor de rust werd het 0-2 na een owngoal van Balzano. Gabbiadini zorgde op het uur voor een geruststellende 0-3 voorsprong.

Vijf minuten later moesten de bezoekers wel met zijn tienen verder na tweemaal geel voor Maggio. Toch kon Cagliari niet meer scoren, waardoor de 0-3 op het bord bleef staan en Napoli een goede zaak doet in de strijd om de 4e plaats.