Overzicht PL: Opnieuw clean sheet voor Mignolet

Caroline Tonnelier

Liverpool kwam vanmiddag in actie tegen West Brom, dat nog niet zeker is van het behoud. Mignolet hield nog maar eens de nul, maar dat volstond niet voor de punten.

West Bromwich Albion 0-0 Liverpool

De wedstrijd tussen West Brom en Liverpool was geen al te beklijvende partij. In de 500e Premier League-match van Steven Gerrard viel vooral in de eerste helft weinig te beleven. De 0-0 eindstand was dan ook niet onlogisch. De Champions League lijkt zo erg ver weg voor The Reds, die met een match meer zeven punten achterstand hebben op nummer vier City.

Burnley 0-1 Leicester City

Leicester City is aan een knappe reeks bezig en pakte een erg belangrijke zege in het degradatieduel tegen rode lantaarn Burnley. Vardy scoorde het enige doelpunt, De Laet viel halfweg de tweede helft in.