Racing Mechelen krijgt in laatste wedstrijd forfaitcijfers om de oren

Lander Marin

In tweede klasse ging Racing Mechelen in de laatste wedstrijd van het seizoen in eigen huis met 0-5 ten onder tegen Tubize. Een slecht einde van een zwak seizoen.

Racing Mechelen 0 – 5 Tubize

Na een kwartier spelen bracht Keita de bezoekers op voorsprong. Op het halfuur maakte Kheyari er 0-2 van. Ndabashinze scoorde na 73 minuten de 0-3. Zes minuten later plakte Bailly het etiket ‘vernedering’ op de wedstrijd en maakte het vierde doelpunt van de avond.

In de 87ste minuut werden de cijfers nog zwaarder. Kheyari scoorde zijn tweede van de wedstrijd. Deze 0-5 thuisnederlaag onderstreept nogmaals het belabberd seizoen dat Racing erop heeft zitten. Ze spelen volgend jaar in derde klasse, al was dat al even bekend. Tubize prijkt nog steeds op plaats 8 in de Proximus League.