Overzicht tweede: Tubize wint topper, Lierse onderuit

Caroline Tonnelier
| 14 reacties

Na een uitstekende seizoensstart was Virton de laatste weken wat op de sukkel, maar nu knoopte het team van coach Defays toch opnieuw aan met de zege. Ander verhaal voor Lierse, dat na een zes op zes nog eens verloor.

Tubize 2-1 Union SG

Tweede topper op rij voor Tubize. Na de nederlaag vorige week tegen Antwerp herstelden de Brabanders zich op eigen veld tegen Union SG. Beide doelpunten van de thuisploeg werden gescoord door Mamadou Diallo.

WS Brussels 3-2 Lierse

Lierse leek gelanceerd na twee overwinningen op rij, maar een negen op negen zat er niet in tegen WS Brussels. Het venijn zat in de staart in deze partij. Lierse kwam via Velikonja twee keer terug na een achterstand, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven. De 2-2 viel pas in de 85e minuut, maar in de absolute slotfase gaf Some met twee goals de bezoekers de doodsteek.

Virton 3-0 Coxyde

Het werd een eenvoudige zege voor Virton. De basis voor de overwinning werd gelegd door Mbuba: halfweg de eerste helft had hij al twee keer de netten doen trillen. Ngadrira deed er in het slotkwartier nog eentje bij.

03/10/2015 18:00Virton - Coxyde3-0
03/10/2015 19:30ASV Geel - SK Deinze2-2
03/10/2015 20:00WS Bruxelles - Lierse SK4-2
03/10/2015 20:00Tubeke - Union SG2-1
03/10/2015 20:00Lommel SK - Dessel Sport2-0
03/10/2015 20:00KSK Heist - Eupen1-5