Datum: 10/01/2014 20:30
Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 20
Duur puntenverlies voor Monaco

Monaco heeft op het veld bij staartploeg Montpellier pijnlijk puntenverlies geleden. Het kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ook onze landgenoot kon het tij niet keren.

Monaco zette Montpellier meteen vast op de eigen helft, maar dat leidde voor de koffie niet tot een doelpunt. Het spel van de promovendus was net dat tikkeltje minder viriel als in 2013, een logische 0-0 dan ook aan de rust.

Na de pauze was het wel snel raak: Rodriguez zette Kurzawa op weg naar de 0-1. Monaco leek zo in de stand naast leider PSG te zullen gaan komen, maar halfweg de tweede helft kreeg het een tegentreffer te incasseren.

Niang miste een strafschop, maar kon uiteindelijk toch scoren in de herneming. Yannick Ferreira-Carrasco mocht even later invallen, maar hij kon het verschil niet meer maken voor de Monegasken. Montpellier schiet weinig op met het puntje, Monaco kan PSG later dit weekend zien uitlopen.