Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Le Stadium
Hattrick Ibrahimovic geeft de doorslag bij PSG
Timothy Collard

Paris Saint-Germain is zondagnamiddag met de volle buit aan de haal gegaan in Toulouse. De regerende kampioen moest serieus knokken, maar Zlatan Ibrahimovic was nog maar eens beslissend.

De wedstrijd barstte pas écht open een kwartier voor rust. PSG kreeg een strafschop en Ibrahimovic faalde niet: 0-1. Op slag van rust knokte Toulouse zich echter opnieuw in de match. Ben Yedder tekende voor de gelijkmaker.

De thuisploeg probeerde de wedstrijd op slot te houden, maar PSG ging nadrukkelijk op zoek naar de voorsprong. Vlak voor het uur was het dan ook raak: Lavezzi en Ibrahimovic zorgden binnen een tijdspanne van twaalf minuten voor een 1-3-voorsprong.

Hattrick voor Zlatan

Toulouse beet opnieuw van zich af en Ben Yedder lukte opnieuw de aansluitingstreffer. Even werd het nog spannend, maar Ibracadabra – wie anders? – zette de 2-4-eindstand op het scorebord.