Datum: 31/01/2015 13:45
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 23
Newcastle schiet Engelse voetbalnamiddag in gang, straks veel Belgen

Newcastle United heeft met een klinkende overwinning op bezoek bij Hull City de voetbalzaterdag op gang getrokken. Het wordt een hele avond genieten, met ook veel Belgen in actie.

Maar eerst meer duiding over Hull - Newcastle dus. Cabella schoot de bezoekers vlak voor de rust op voorsprong, na de koffie was het snel over en sluiten dankzij Ameobi.

Maakte het helemaal af: invaller Goufran, die amper vijf minuten nodig had om zijn invalbeurt in een doelpunt om te zetten. 0-3, een zware uitslag waarmee Hull op een degradatieplaats blijft staan. Newcastle gaat dan weer naar erg veilig vaarwater.

Om 16 uur beginnen er nog een pak wedstrijden. Met veel Belgen. Mirallas, Lukaku (Everton), Mignolet (Liverpool), Januzaj (Manchester United), De Laet (Leicester), Vertonghen en Dembélé (Tottenham) starten allen in de basis. En dan moet het duel Chelsea - Manchester City om 18.30 uur nog komen.