Zeven doelpunten in Oostende
Bart Hermans

KV Oostende - VW Hamme 3-4

Gibert
begon heel gemotiveerd aan de wedstrijd, eerst scoorde hij mooi via een vrije trap. Daarna verlengde hij een hoekschop van Heerkens, Baert stond er bij en keek er naar. Nadat Decaesstecker zich liet verleiden om een terugspeelbal te plukken kon Kestens uit de daaropvolgende vrije trap scoren. Toen Versyp op het halfuur de 2-2 scoorde konden we terug opnieuw beginnen. Vlak voor rust kwam de bal via Reigel bij Djamba-Shango terecht, die de vrijstaande Versyp bediende en scoorde. Zo was het 2-3 aan de rust na een aangename eerste helft.

Ref Kasprzak
opende de tweede helft met drie kaarten in evenveel minuten. Stassin zag liever het rode kartonnetje en kon na een fout op Flies de douches opzoeken. In de slotfase legden Mampuya en Kamanande 3-4 eindscore vast.